28 лютого - День штурманської служби авіації ЗСУ: привітання у картинках, віршах та прозі

Щорічно, 28 лютого, в Україні відзначається державне професійне свято – День штурманської служби авіації Збройних Сил. Його було затверджено  у 2008 році за ініціативи міністра оборони України, з метою привітати працівників з їх професійним святом і висловити подяку за їхню кропітку працю, а також збільшити престиж штурманської служби.

Робота штурмана - це відповідальне і складне завдання, яке потребує особливих навичок у обчисленнях. Штурманська служба включає в себе контроль за технічним станом обладнання, перевірку навігаційних засобів, складання курсів за допомогою карт або технічних засобів, контроль повітря тощо.

Привітання з Днем штурманської служби авіації ЗСУ у прозі

Щиро вітаємо із професійним святом! Зичимо ніколи не помилятися у своїх розрахунках, далі підвищувати майстерність та учити молодь. Сумлінно й фахово підходити до вирішення усіх завдань, які перед вами ставить керівництво та бойова обстановка - як ви це демонструєте у найважчий період нашого спротиву ворожій агресії! Зі святом, штурмани Української Перемоги!

***

Штурмани військової авіації! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом! Ваша фахова майстерність та високий професійний рівень визнані у всьому світі. У цей день бажаємо всім святкового настрою, невичерпних сил і наснаги, особистого і родинного щастя, міцного здоров'я, успіхів та добробуту!

***

Щиро вітаю з Днем штурманської служби авіації Збройних сил України! Бажаю святкового настрою, невичерпності сил і наснаги, великого особистого і родинного щастя, міцного здоров'я, нових здобутків у подальшому відродженні та розбудові вільної та квітучої держави, ім'я якої - Україна.

***

Тих, хто забезпечує і робить усе для того, аби наші крила тільки міцніли, аби ворог на власній шкурі відчув не лише бойовий дух наших пілотів, а й ударну силу нашого повітряного флоту - з професійним святом! З Днем штурманської служби авіації Збройних сил України!

Привітання з Днем штурманської служби авіації ЗСУ у віршах

З днем штурмана тебе я вітаю
Збройних України сил.
Щоб небо було синім побажаю,
І кожен день мав радісний посил.
Нехай кар'єра прагне в височінь,
Удача хай не підведе,
Невдачі не побачиш тінь,
А щастя більше ще прийде.

***

Без точної навігації
Не обійдеться флот
І навіть авіація
В польоти не піде
Без штурманів професійних
Нікуди нам не полетіти.
Привітаємо їх із святом,
Нехай їм завжди везе!

***

Із професійним святом штурманів вітаєм!
Нехай життя наповниться добром!
Щастя і здоров'я, радості бажаєм.
Вірних професійних рішень,
І хай ворога вони не тішать.
Сонця Вам світлого, польотів свободи,
Успіхів усім штурманам у роботі.



Переглядів: 966
Поширень: 0

Останні новини