ПриватБанк запустив прямі грошові перекази з Канади в Україну

ПриватБанк запустив прямі грошові перекази з Канади до України.

Як зазначається у повідомленні прес-служби банку, перекази будуть проводитись через систему PrivatMoney завдяки партнерству ПриватБанку та канадській фінтех компанії RemitBee.

Член правління держбанку з роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко повідомив, що до кінця березня 2024 року перший переказ на суму до 250 канадських доларів із Канади в Україну через нового партнера PrivatMoney можна буде зробити безкоштовно. Мінімальна сума переказу становить лише 10 дол.

Мусієнко зазначив, що дана послуга дозволить численній діаспорі та українцям, які виїхали до Канади через війну, мали можливість зручно та швидко підтримати фінансово своїх рідних та друзів.

"Ми розширюємо географію партнерів системи доступних грошових переказів PrivatMoney і виходимо на канадський ринок. Унікальні технології банку дозволяють отримувати онлайн-перекази з будь-якої країни світу прямо на карту, без зусиль і витрат", - зазначив банкір.

У ПриватБанку повідомили, що відправити з Канади в Україну переклад RemitBee можна через сайт або мобільний додаток компанії.

Перекази RemitBee через PrivatMoney можна одержати автоматично на карту. Це можливо, якщо відправник вказав дані картки одержувача.

Також зробити це можна за контрольним номером у Приват24 (сайт та мобільний додаток), терміналах самообслуговування та банкоматах, а також через відділення банку, службу підтримки клієнтів 3700 та онлайн допомогу в чаті в Приват24.



Переглядів: 341
Поширень: 0

Останні новини