У Вінниці провели лекцію для молоді на тему «ChatGPT vs Google Gemini. Огляд інструментів ШІ»

Нещодавно у Вінниці відбувся захід для молоді з метою підвищення рівня обізнаності в галузі штучного інтелекту. За підтримки Вінницької молодіжної ради, 25 молодих вінничан отримали змогу прослухати лекцію на тему «ChatGPT vs Google Gemini. Огляд інструментів ШІ» від провідних фахівців EPAM Ukraine.

Програма заходу складалася з двох частин, де перша була присвячена еволюції штучного інтелекту, виявленню його потенційних можливостей та пов'язаних з ними ризиків,а друга – аналізу Google Gemini та ChatGPT. Слухачі змогли краще зрозуміти їхні можливості та відмінності. Також, цікавою була інформація про LLM моделі, на яких базуються обидва інструменти.

«Ми вдячні команді EPAM Ukraine за неймовірну можливість побачити майбутнє вже сьогодні. Цілком можливо, що серед учасників цієї зустрічі є майбутні лідери, які стануть на шлях вивчення штучного інтелекту», – сказала голова відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Окрім того, під час заходу учасники обговорювали проблеми, з якими потенційно можуть зіштовхнутися фахівці в галузі штучного інтелекту.

Джерело: ВМР



Переглядів: 351
Поширень: 0

Останні новини