Вінничанин Михайло Дідик здобув право представляти Україну на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби

За словами тренера МК ДЮСШ «Вінниця» Ігоря Петрика, чемпіонат України проводили в Ужгороді. На змаганні були присутні близько 350 найсильніших борців з різних міст. Михайло Дідик здобув перемогу у ваговій категорії 52 кг.

Окрім Михайла, Вінницю представляли вихованці СК «Олімп», КЗ «Вінницька обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа», СК «Лідер». У підсумку на турнірі Вінниччина отримала двох чемпіонів: Михайла Дідика та Рахмана Гамідова у ваговій категорії до 48 кг. Останнього тренує Тогрул Юсіфзаде.

Загалом, серед 20 областей України Вінниччина посіла 4 місце.

Також Ігор Петрик зазначив, що Михайло не раз брав участь у міжнародних та Всеукраїнських турнірах й має на своєму медальному рахунку багато різних нагород, проте майбутній чемпіонат Європи буде першим у його спортивній кар’єрі.

«Юнак дуже талановитий та має велике спортивне майбутнє. Він займається у нашій школі впродовж п’яти років і за цей час проявив себе якнайкраще. Минулого року восени Михайло виграв Кубок України у своїй віковій категорії. Він старанно працює, дуже цілеспрямований та рішучий», – підкреслив Ігор Петрик.



Переглядів: 425
Поширень: 0

Останні новини