Кохання чи хімія: молодь міста послухала лекцію й дізналась, що керує нашими почуттями

У Вінниці відбувся молодіжний захід, під час якого учасники змогли краще зрозуміти особливості хімічних процесів у мозку, пов’язаних із почуттями кохання та прихильності.

За словами Юлії Мончак, керівниці відділу молодіжної політики ВМР, метою заходу було проаналізувати біологічні аспекти романтичних стосунків і з'ясувати, чи свідомо ми закохуємося й які критеріями керуємося для вибору партнера.

Під час заходу молодь обговорювала взаємодію нейрохімічних речовин у мозку, які впливають на наші емоції та поведінку. Також йшлося те, як свідомі рішення можуть впливати на вибір партнера за різними критеріями, такими як фізична привабливість, спільні цінності та сумісність.

Мозок зі своєю складною мережею нейромедіаторів і гормонів непомітно впливає на наші вподобання та бажання, часто підштовхуючи нас до певних людей.

«Завдяки цьому заходу, я змогла глибше зрозуміти взаємопов’язану природу біології та психології в питаннях кохання та прихильності. Отож, вдячна відділу молодіжної політики ВМР за організацію цікавих та актуальних подій для нас», – прокоментувала учасниця Анна.

Джерело: ВМР



Переглядів: 421
Поширень: 0

Останні новини