Маленькі фігуристи: у Вінниці для діток організували похід на ковзанку

Сьогодні, 12 березня, близько п'ятдесяти маленьких вінничан змогли корисно й активно провести час та насолодитися катанням на ковзанах. Похід на ковзанку до «Льодової арени» влаштували для малечі із сімей Захисників та Захисниць, переселенців, багатодітних родин та тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. Захід для дітей організував Міжрегіональний координаційного гуманітарний штаб у межах акції «Діти мають право на дитинство».

«Дуже добре, що дітки можуть провести час весело гуртом. Сьогодні тут зібрали півсотні діток, яким потрібні позитивні емоції» , – сказав депутат міськради та координатор штабу Теймур Абушов.

Його колега Антоніна Іващук розповіла, що на заході зібралися як малюки, так і старші діти – від 4 до 14 років, дві третини з них вийшли на лід вперше.

Своїми враженнями поділилась мама чотирирічної Маргарити, пані Світлана. Вона поділилася, що сьогодні вперше з донькою опановують катання на ковзанах.

«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб вкотре довів, що кожна дитина має право на дитинство», – додала Антоніна Іващук.


Теги: Події

Переглядів: 417
Поширень: 0

Останні новини