У Вінниці затримали "закладчика" наркотичної солі: подробиці, фото та відео

Поліція припинила злочинну діяльність 24-річного чоловіка, який займався реалізацією наркотиків. У нього було вилучено близько 50 доз наркотичної солі, частину з яких він приховав у схованці супермаркету. 

Про це йдеться у матеріалі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

За словами керівника Відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Тараса Калачика, правопорушника затримали оперативники кримінальної поліції під час проведення спеціальної операції на території обслуговування.

Чоловік носив із собою більшу частину наркотиків. Кілька доз він залишив у супермаркеті з наміром повернутися за ними пізніше. Під час процесуальних дій він також вказав місця, де встиг приховати інші психотропні речовини. У нього також був виявлений канабіс та пристрій для його вживання.

До оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу затриманий буде утримуватися в ізоляторі тимчасового тримання.

"Дії чоловіка підпадають під ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України", - зазначають у Відділі комунікації поліції Вінницької області.



Переглядів: 438
Поширень: 0

Останні новини