13-річний хлопчик з Тяжилова нападає на дівчаток та обрізає їм волосся: подробиці

У Вінниці в районі Тяжилова та Київської 13-річний хлопчик нападає та обрізає волосся дівчаткам. Вже були три напади, але заарештувати його не можуть.

Про це у своєму репортажі розповідає редакція «20 хвилин». Мама однієї з дівчаток, що зазнали нападу розповіла, що 16-го лютого 2024 року, в під'їзді їхнього будинку біля ліфта невідомий хлопчик напав на її доньку.

«Дитина поверталася зі школи, у неї була друга зміна. Біля п'ятої години вона вже йшла додому, зайшла в під'їзд і чекала ліфт. І в цей момент вбіг хлопець. Закрив їй рукою рота, прижав її в куток і почав в цей момент щось діставати в кишені», — розповідає про ті події Жанна Арсенюк. — «Дитина злякалася, почала видиратися від нього, і коли видерлася, почала тікати та кликати по допомогу».

Як пояснила мати дівчинки, коли дівчинка намагалася вибігти з під'їзду і відчинити двері з кодовим замком, хлопчик схопив її за волосся і відрізав пасмо.

Як зазначає пані Жанна, цей хлопчик живе в районі Тяжилова і припускає, що на Київську, де відбувся напад на її доньку, той доїхав на громадському транспорті, який курсує з Тяжилова на кінцеву Київської.

Пані Жанна поділилася тим, що для її доньки ця ситуація нанесла їй присологічну травму – дівчинка почала боятися самостійно заходити до під'їзду.

«Зараз вона нормально, але в неї є страх під'їзду. Я її, мабуть, тижня два забирала, возила з дому в школу. Тобто дитині 10 років, вона вже сама ходила, а це боїться. Зараз вже краще, в телефонному режимі спілкуємося, поки спуститься і підніметься. Але все одно цей страх в неї залишився», — зізнається жінка.

Під час перегляду реєстру судових рішень, було виявлено ще декілька подібних справ. Так,  21 грудня 2023 року, близько 13.22 год., стався подібний напад на ученицю 4 класу, що говорить про те, що потерпілими є дівчатка однакового віку. Відомо, що є ще й третій випадок.

Як зазначається в одній зі справ, хлопцеві справді 13 років.

Також відомо, що він неодноразово знаходився на стаціонарному лікуванні у Вінницькій обласній клінічній психоневрологічній лікарні ім. ак. Ющенка Вінницької обласної ради з діагнозом: «Інші змішані розлади поведінки і емоцій».

Як зазначила пані Жанна, вона хотіла б надати розголосу цій справі, оскільки через вік хлопчика його ніяк не можуть притягнути до відповідальності. Його мама ніяк не реагує, а хлопець продовжує нападати на дівчаток.

«Тобто, він може це зробити і з іншими дітьми, а може це перерости у щось більш серйозне», — каже жінка.

Джерело: 20 хвилин



Переглядів: 816
Поширень: 0

Останні новини