Жахлива історія про вбивство 27-річної українки у Німеччині отримала своє продовження: були знайдені її п'ятитижнева донечка та ймовірні вбивці

Жахлива історія про вбивство 27-річної українки у Німеччині, тіло якої знайшли на дамбі річки Рейн 7 березня, отримала своє продовження. Було знайдено живою її п'ятитижневу донечку, а також затримано імовірних убивць.

Про це інформують у пресрелізі прокуратури та головного управління поліції Мангейма. Німецькі правоохоронці повідомляють, що ввечері 13 березня в районі Рейн-Неккар затримали двох осіб віком 43 і 44 років. Поліцейські підозрюють, що саме вони могли вбити 27-річну українку. 14 березня обох доправили до слідчого ізолятора.

«Під час затримання було виявлено п'ятитижневу дівчинку неушкодженою, її доправили до лікарні. Після порівняння ДНК стало зрозуміло, що це донька вбитої. Нині нею опікуються відповідне управління», – йдеться у пресрелізі.

Проте, матір загиблої жінки знайти поки не вдалося. Її пошуки тривають, а ймовірних свідків просять повідомити будь-яку інформацію, що стосується справи. 



Переглядів: 1083
Поширень: 0

Останні новини