«Урбан клуб» у Вінниці: підлітки об'єднуються для створення комфортного міста вже з 21 березня

У Вінниця розпочинає свою роботу «Урбан клуб» – ініціатива, яка дає підліткам можливість втілювати свої ідеї для створення комфортного міста мрії. Зустрічі відбуватимуться в Креативному просторі «LEVEL 80», за адресою вул. Магістратська, 80.

Проєкт «Урбан клуб» стартував у березні 2024 року та вже об'єднав 19 локацій у всій Україні, співпрацюючи з 24 громадськими організаціями. У межах проєкту обговорюватимуться одинадцять важливих для розвитку міста та громади тем. Це, зокрема, сталий розвиток, екологія, безпека, доступність, бізнес та бюджет міста.

Перша тема обговорення – «Щастя в місті» – запланована вже на завтра, 21 березня. Це лише початок серії заходів, де підлітки матимуть змогу подискутувати та висловити свої ідеї щодо покращення різних аспектів міського простору.

Перелік тем для обговорення під час вивчення курсу:

щастя в місті;

сталий розвиток у місті;

місто та його якості;

забудова міста;

екологія і місто;

безпека у місті;

доступність та безбар’єрність;

спадщина міста;

бізнес у місті партисипація;

бюджет міста партисипація.

Зареєструватись для участі за посиланням.

«“Урбан клуб” у Вінниці – це не лише можливість для підлітків висловити свої думки, а й важливий крок у створенні кращого майбутнього для їхнього міста», – зауважив директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

Джерело: ВМР



Переглядів: 299
Поширень: 0

Останні новини