Чергове ДТП у Вінниці: подробиці аварії на вулиці Немирівське шосе

У Вінниці сталось ДТП на вулиці Немирівське шосе. Наразі відомо, що автомобіль ВАЗ зіткнувся з автомобілем ЗАЗ. У одного з водіїв помітили ознаки наркотичного сп'яніння.

За інформацією прес-служби Патрульної поліції Вінницької області, вчора ввечері до патрульних надійшов виклик про аварію на вулиці Немирівське шосе. За попередніми даними минулося без постраждалих. Поліція оперативно прибула на місце події для встановлення всіх обставин.

"Автомобіль ВАЗ не вибрав безпечної швидкості, не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся з автомобілем ЗАЗ, що їхав попереду. Під час спілкування з винуватцем ДТП — водієм автомобіля ВАЗ — патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду у лікаря-нарколога чоловік відмовився", - зазначено у повідомленні.

Патрульні склали ряд адміністративних матеріалів на 29-річного водія автомобіля ВАЗ 2106, зокрема:

за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП),  за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП.

Автомобіль порушника було евакуйовано на арештмайданчик.



Переглядів: 521
Поширень: 0

Останні новини