У Вінниці п'яний водій не впорався з керуванням та в'їхав у електроопору 

Учора, 20 березня, у Вінниці сталось ДТП. Наразі відомо, що водій автомобіля Renault не впорався з керуванням та в'їхав у електроопору. 

По це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Вінницької області.

"Вчора ввечері ми отримали виклик про ДТП без травмованих на перехресті вулиць Гетьмана Мазепи та Левка Лук'яненка. Коли прибули на місце події, виявили, що автомобіль Renault в'їхав у електроопору — його водій не впорався із керуванням", - зазначають правоохоронці.

Під час спілкування з 48-річним водієм, патрульні виявили у нього ознаки алкогольно сп'яніння. Водій пройшов перевірку на спецприладі Драгер. Результат показав 2,34 проміле алкоголю в організмі, що майже у 12 разів перевищує допустиму норму. 

"На водія автомобіля Renault ми склали 2 протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (За відсутність полісу обов'язкового страхування) КУпАП", - йдеться у повідомленні.

Додатково поліція подякувала небайдужим громадянам, які повідомили про пригоду поліцію.

"Дякуємо небайдужим громадянам, які були свідками події, зателефонували на лінію 102 та дочекались приїзду поліції на місце пригоди", - пишуть правоохоронці.



Переглядів: 304
Поширень: 0

Останні новини