На Вінниччині сталось ДТП з постраждалими: що відомо

Згідно з попередніми даними слідства, ввечері, 22 березня, водійка автомобіля Scoda Octavia, 33-річна мешканка Жмеринської ТГ, рухалася по автодорозі, що з'єднує "Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський", коли вона допустила наїзд на пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці біля села Пултівці Вінницького району. 

За інформацією Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, внаслідок аварії 61-річний місцевий житель отримав травми, від яких помер на місці пригоди. Автомобіль вилучено і поміщено на арештмайданчик. Водійку перевірили на вміст алкоголю в організмі. Встановлено, що вона була тверезою.

"За вказаним фактом триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", - йдеться у повідомленні.

Обставини та причини ДТП встановлюються.


Теги: ДТП аварія

Переглядів: 727
Поширень: 0

Останні новини