Творча спільнота Вінниці долучилася до збору харчів для військових в один із медзакладів міста

Департамент культури ВМР та підпорядковані йому заклади культури організували акцію на підтримку одного з медзакладів нашого міста. Спільними зусиллями організатори та волонтери зібрали та завезли до закладу смаколики та харчі. Все для того, щоб підтримати наших Захисників, які наразі проходять лікування після поранень.

Як зазначив директор департаменту культури ВМР Максим Філанчук, в умовах війни перед суспільством постійно постають нові виклики. Особливе місце займає саме підтримка військових.

«За кожен світанок ми дякуємо українським Героям, які і вдень і вночі боронять нашу Батьківщину. Нині 17 працівників галузі культури несуть службу у Збройних Силах України. Ми їх всіляко підтримуємо, організовуємо благодійні акції тощо. Крім того, постійно долучаємось і до загальноміських благодійних ініціатив», – говорить Максим Філанчук.

Він розповів, що представники дитячої школи мистецтв «Вишенька» та КЗ «Центр концертних та фестивальних програм» нещодавно з «Культурним десантом» відвідали один з медичних закладів міста. Для наших Захисників та Захисниць юні артисти зроюили концертну програу та наповнили день позитивними емоціями та новими враженнями.

«Саме тоді дізналися, що необхідні продукти харчування та смаколики для наших відважних воїнів, які лікуються у закладі. Тому вирішили організувати збір. Сподіваємось, що наша ініціатива, принесе позитивні емоції Захисникам України», – зазначив директор департаменту культури.

Максим Філанчук подякував усім, хто долучився до доброї справи, та додав, що ця ініціатива стала ще одним прикладом турботи про наших Захисників.

Джерело: ВМР



Переглядів: 262
Поширень: 0

Останні новини