«Безпечні стійкі громади»: Вінницька облрада цьогоріч проведе конкурс проєктів з підтримки ЗСУ

У межах реалізації обласної програми розвитку місцевого самоврядування «Безпечні стійкі громади» Вінницька облрада цьогоріч проведе конкурс проєктів.

Він передусім буде спрямований на співфінансування проєктів з підтримки ЗСУ та вирішення питань безпеки ОТГ області. Фінансування конкурсу складе понад 40 млн грн.

«Переходимо до реалізації програми «Безпечні стійкі громади», кошти якої будуть спрямовані для підтримки Збройних Сил України. Участь у конкурсі можуть взяти усі громади. А ми зможемо подвоїти цей ресурс, об’єднавши наші зусилля, щоб максимально підтримати військових. Підтримка Збройних Сил – це пріоритет №1», – сказав голова обласної Ради Вінниці.

Конкурс обласної Ради «Успішні Сильні Громади» отримав схвальні відгуки від громад як дієвий інструмент для розвитку та благоустрою територій. Після повномасштабного вторгнення росії, Облрада виклала загальну характеристику Програми у новій редакції, врахувавши три основні пріоритети, визначених у роботі. Це –  безпека та оборона, стійкість, турбота.

Депутати змінили також назву Програми на «Безпечні стійкі громади».

Джерело: Вінницька обласна рада



Переглядів: 325
Поширень: 0

Останні новини