ВМР продовжує ремонти будинків: комунальники замінили віконні блоки на вул. Стеценка, 25

У багатоквартирному будинку на вул. Стеценка, 25 відтепер стане тепліше та комфортніше. Комунальники завершили заміну віконних блоків в місцях загального користування.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, потреба в заміні вікон у цьому будинку виникла внаслідок теракту 14 липня 2022 року, коли росіяни завдали ракетного удару по Будинку офіцерів.

  Нові вікна у багатоквартирному будинку на вул. Стеценка, 25

«Спочатку погіршення віконних блоків було непомітне, але з часом пошкодження стали очевидними. Фактично роботи виконані по всьому будинку. В місцях загального користування встановили сучасні та енергоощадні вікна з двокамерним склопакетом замість старих дерев’яних конструкцій, – зазначає Віталій Місецький. – Це дозволить значно скоротити втрати тепла в під’їздах в опалювальний період. Крім того, варто зауважити, що компанія-підрядник дає 10 років гарантії на свої роботи».

Роботи виконали коштом міського бюджету та в максимально стислі терміни, щоб не створювати незручностей для мешканців на тривалий час. Проведені роботи направлені на підвищення стійкості критичної інфраструктури міста.

Загалом на пріоритет «Стійкість» цьогоріч у бюджеті громади передбачено 1 мільярд 204 мільйони гривень, а це – 40 % коштів, які не входять до захищених статтей.

Усього цьогоріч з допомогою міського бюджету планують осучаснити вікна в місцях загального користування у 5 будинках.

Раніше підрядники замінили вікна в місцях загального користування у двох під'їздах багатоповерхівки за адресою: вул. М. Ващука, 8.

Джерело: ВМР



Переглядів: 290
Поширень: 0

Останні новини