Зібрали понад сотню книг для нацгвардійців: більше про акцію «Книжковий донат»

Команда Департаменту соцполітики ВМР долучилась до літературної акції «Книжковий донат». Завдяки цій ініціативі понад сотню книг сьогодні передано працівниками департаменту для поповнення бібліотечного фонду вінницьких нацгвардійців.

«Ідея зібрати книги для військових належить вінницькому поету і художнику Сергію Татчину. Коли ми побачили його заклик у соцмережах, одразу вирішили підтримати цю ініціативу, адже книжка — це потужна зброя, інструмент зцілення та розвитку. А подарувати книжки нашим Захисникам – це найменше, що ми можемо для них зробити. І водночас – це те, що під силу кожному з нас», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міськради Валентина Войткова.

Працівники департаменту соцполітики долучились до акції «Книжковий донат»​​​​​​​

Бібліотека військової частини наразі переживає глибокий національний апґрейд і їй критично бракує україномовної літератури, розповідає методистка інформаційно-просвітницького хабу військової частини Нацгвардії України Лариса Колісніченко.

«Ми дуже радіємо усім літературним донатам, які написані рідною мовою. Наразі серед військовослужбовців популярними стали книги українських авторів в жанрі фентезі та детективу, історичних романів та пригодницьких історій, автобіографічні романи та духовна література», – додає Лариса Колісніченко.

Вінничани збирають книги для військових

Більша частина книг, подарованих нацгвардійцям працівниками департаменту – історичної, суспільно-політичної тематики та художня література.

Джерело: ВМР



Переглядів: 310
Поширень: 0

Останні новини