На Вінниччині зникли дві жінки похилого віку: як проходили пошуки

Поліцейські знайшли та повернули додому 53-річну жительку села Кам'яногірка та 81-річну мешканку смт Браїлів Жмеринського району, які вийшли зі своїх будинків 28 березня, не повідомивши нікому про їх маршрут. 

За інформацією Поліції Вінницької області, саме в цей день 29-річний мешканець села Кам'яногірка звернувся до поліції, повідомивши, що його 53-річна мати пішла з дому в невідомому напрямку і не взяла з собою телефон, а родичі не можуть її знайти.

За словами начальника Жмеринського райвідділу поліції Анатолія Присяжнюка, поліцейські вжили всі доступні оперативно-розшукові заходи: мобілізували групи швидкого реагування, залучили персонал підрозділу для пошуку, розповсюдили інформацію про зниклих у месенджерах громади. 

Незабаром завдяки зібраній інформації їм вдалося розшукати та повернути додому зниклу особу. Жінка пояснила, що вона вирушила до сусіднього села до своєї доньки.

Пошуки 81-річної пенсіонерки з смт Браїлів поліція розпочала близько 20:00. Про зникнення жінки повідомила її знайома. За словами заявниці, бабуся пішла з дому в обід в невідомому напрямку і не повернулася. Підрозділ поліції шукав її у лісосмугах та на дачних масивах, припускаючи, що вона могла заблукати.

Вже вранці, 29 березня, жінку знайшли поблизу лісосмуги та доставили до лікарні. На щастя, її життю нічого не загрожує, і вона отримує необхідну медичну допомогу.


Теги: поліція

Переглядів: 346
Поширень: 0

Останні новини