За якими адресами будуть планові ремонтні роботи: «Цілодобова варта» про ситуацію у місті

Уночі по всій території України знову сповістили про повітряну тривогу. Вона тривала понад 6 годин. Ворог завдав масованого ракетного удару. За попередніми звітами, пошкодження отримали теплові та гідроелектростанції у центральному та західному регіонах. Крім того, зафіксували влучання по приватному будинку на Вінниччині. Щодо самого міста, воно не зазнало відчутних наслідків. Всі підприємства критичної інфраструктури продовжують працювати у звичайному режимі, повідомили у «Цілодобовій варті».

Про це інформує Вінницька міська рада.

«Нагадаємо, відучора у місті завершується опалювальний сезон. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету. Йдеться про припинення подачі тепла до будинків. Що ж до закладів охорони здоров’я, соціальної та освітньої сфери, то опалення в них відключатимуть за заявками керівників», – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Також сьогодні комунальні служби здійснюватимуть планові заходи. Бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять мережу на перехресті вулиць С. Зулінського – Київська. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення подачі гарячої води за адресами:

вул. Ю. Клена, 12, 18, 22; просп. Юності, 51.

Причина – ліквідація наслідків пошкодження трубопроводів.

У «Вінницьких міських електромережах» попереджають, що у зв’язку з плановими роботами можливі тимчасові відключення світла на вулицях:

Замостянська, 24, 26, Хмельницьке шосе, 4, 6 А. Листопада, 2, Ю. Іллєнка, Д. Конрада, О. Гончара, П. Орлика, Дружби.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.



Переглядів: 273
Поширень: 0

Останні новини