На Вінниччині можуть повернутись до вимкнення світла за графіками: подробиці

У Вінниці можуть повернутись до віялових відключень електроенергії у зв'язку з атаками терористичної росії на енергетику України.

Про це повідомили АТ "Вінницяобленерго".

"Ми з Вами бачимо як протягом останніх днів держава-терорист докладає значних зусиль до знищення цивілізації. Ми бачимо як вони знову намагаються знищити енергетику України. Україна вистояла взимку 2022 – 2023 р. вистоїть і зараз. Для цього ми повинні бути об’єднаними в наших зусиллях та прагненнях, ми повинні розуміти один одного, поважати один одного і довіряти один одному", - йдеться у повідомленні. 

Задля збереження енергосистеми України у Вінниці можуть ввести планові відключення електроенергії.  

"У зв'язку із численними терористичними атаками рф по об‘єктах енергетики України, у разі необхідності у Вінницькій області можуть застосовуватись відключення електроенергії, задля збереження цілісності та стійкості об’єднаної енергосистеми України", - пише прес-служба компанії.

Які види графіків можуть бути застосовані:

Графіки погодинного відключення (ГПВ), Аварійні відключення (ГАВ) Спеціальні заходи, спрямовані на розвантаження енергосистеми (СГАВ).  Спеціальна автоматика відключення навантаження (САВН) Автоматичне частотне розвантаження (АЧР) у випадку ракетних атак.

Ці заходи необхідні для забезпечення стабільності енергосистеми та захисту критичних об'єктів.



Переглядів: 357
Поширень: 0

Останні новини