Ветеранів та ветеранок Вінниці запрошують на безкоштовне навчання на держслужбовців: деталі

Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Метою навчання є сприяння професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які хочуть пов'язати свої професійне життя з державною службою та місцевим самоврядуванням.

Старт навчання запланований на 22 квітня 2024 року. Прийом заявок триватиме до 8 квітня включно.

Після навчання учасники та учасниці отримають знання, навички та компетентності, які допоможуть їм у зарахуванні до кадрових резервів, проходженні конкурсів на посади, працевлаштуванні та подальшій роботі в органах державної влади.

Програма погоджена Національним агентством України з питань державної служби та запроваджується в межах проєкту «Розширення професійних горизонтів: професійний розвиток ветеранів та ветеранок для кар'єри на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування». Проєкт втілюється за сприяння Програми реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Детальна інформація тут.

Джерело:ВМР



Переглядів: 287
Поширень: 0

Останні новини