У вихідні дні у Вінниці працювало «містечко здоров’я»

Цими вихідними у Вінниці працювало «містечко здоров’я». Захід мав на меті нагадати про необхідність щодня дбати про своє здоров'я. Про це інформує Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Чимало небайдужих до власного здоров’я вінничан та гостей міста, отримали консультації онкодерматолога, ендокринолога, пройшли скринінг на цукор крові, COVID-19, обстежили стан легень, протестувались на гепатити, ВІЛ, вакцинувались проти дифтерії, правця, COVID-19. Також визначили свій індекс маси тіла, перевірили чи в нормі артеріальний тиск та дізналися про те, як зберегти ментальне здоров’я, - йдеться у повідомленні.

Фахівці установи розповідали відвідувачам акції про таке:

правила здорового харчування,  користь фізичної  активності,  профілактику інфекційних та неінфекційних хвороб, необхідність профілактичних щеплень та профілактичних оглядів.  

Нагадаємо, напередодні Всесвітнього дня здоровʼя посеред Центрального парку у Вінниці розгорнули медичне містечко і агітували жителів обстежуватись та бути здоровими. До роботи медичного містечка долучилось чимало міських та обласних медичних закладів. 



Переглядів: 275
Поширень: 0

Останні новини