У Вінниці провели навчання з самооборони: це потрібно знати кожному

Напередодні, 9 квітня, на базі Вінницького торговельно-економічний інституту Державного торговельно-економічного університету для молоді провели навчання з самооборони. Їх організував відділ молодіжної політики ВМР.

Ця ініціатива націлена на навчання молоді самозахисту та донесення того, наскільки важлива власна безпека у різних життєвих ситуаціях.

Побувала на тренінгу студентка Надія. Дівчина прийшла на такі заняття вперше та залишилась задоволена.

Загалом найбільше серед учасників було дівчат, які вирішили навчитись самозахисту в цілях безпеки.

«Під час тренінгу, який провела досвідчена тренерка з бразильських єдиноборств Марина Ковбель, ми отримали важливі знання та навички з виявлення та уникнення потенційно небезпечних ситуацій, а також нам розповіли про методи самозахисту в разі нападу або загрози фізичного насильства», – прокоментувала учасниця Марія.

Під час заняття тренерка розповіла учасникам про різновиди фізичного насильства, включно з ляпасами, стусанами, штовханням та іншими формами, а також навчила реагувати на них ефективно та безпечно.

 Тренерка розповідає про самооборону

Тренерка також демонструвала практичні прийоми та техніки самозахисту, які можуть бути застосовані у реальних ситуаціях. Крім того, учасники тренінгу отримали поради щодо контролю над емоціями під час стресових ситуацій, що може допомогти їм зберегти спокій та зробити правильне рішення.

Джерело: ВМР



Переглядів: 838
Поширень: 0

Останні новини