Якою буде погода на Вінниччині сьогодні: прогноз на понеділок, 15 квітня (оновлено)

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища на Вінниччині. Сьогодні вдень очікується гроза та пориви вітру 15-20 м/с. Це перший рівень небезпечності, жовтий.

Сьогодні, 15 квітня, у Вінниці очікується хмарна погода з невеликими проясненнями. Вночі не  передбачається опадів, але вдень можливий помірний короткочасний дощ. Температура повітря вночі становитиме 8-10° тепла, а вдень 19-21° тепла. Вітер буде західний, зі швидкістю 7-12 м/с.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У Вінницькій області також очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливі невеликі короткочасні дощі, а вдень очікується помірний короткочасний дощ, іноді з грозами. Температура повітря вночі буде від 7 до 12° тепла, а вдень варіюватиметься від 17 до 22° тепла. Вітер також буде західний, зі швидкістю 7-12 м/с.

Завтра, 16 квітня, на Вінниччині очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі та вдень можливі короткочасні дощі. Температура повітря вночі буде від 7 до 12° тепла, а вдень від 19 до 24° тепла. Вітер залишиться західним, зі швидкістю від 7 до 12 м/с.



Переглядів: 699
Поширень: 0

Останні новини