Офіс туризму з нагоди Великодня готує два майстеркласи для вінничан

З нагоди Великодня, до якого залишилось всього три тижні, Офіс туризму Вінниці підготував два тематичні майстеркласи для жителів міста: з виготовлення великодньої серветки і з розпису традиційної пасхальної писанки.
Перший майстерклас відбудеться 20 квітня і проведе його вінницька майстриня Леся Зіаннурова. На заході вона навчить учасників користуватися особливими фарбами для розпису по текстилю і пензлями, які підходять саме для цієї техніки. Головною особливістю серветки на цьому майстеркласі стане малюнок з символікою Великодня: крашанками, великодньою бабою (паскою), свічечкою і гіллям верби. Тож такий виріб можна буде покласти до святкового кошика, або ж презентувати комусь у подарунок.
Вартість та реєстрація – за посиланням:
А через тиждень після першого заходу, 27 квітня, відбудеться майстер-клас із розпису великодньої писанки. Майстриня Надія Стадник-Федоренко розповість учасникам про традиції святкування Великодня, символіку орнаментів і навчить створювати справжні писанки. Учасники малюватимуть воском за допомогою писачків на уже видутих яйцях. А потім додаватимуть фарбу, щоб надати писанкам яскравих кольорів.
Вартість і реєстрація – за посиланням:
Обидва майстер-класи відбудуться у рамках АртКлубу «Твори з BYVI» в приміщенні музею моделей транспорту (вул. Соборна, 64). Початок – об 11:00.
Джерело: ВМР


Переглядів: 233
Поширень: 0

Останні новини