Вінницькі ЦНАПи вже рік реєструють акти цивільного стану

У відділеннях ЦНАП «Прозорий офіс» уже рік як можна зареєструвати народження дитини, шлюб чи смерть. Як повідомляє департамент адміністративних послуг ВМР, послуги реєстрації актів цивільного стану ЦНАПи міста надають з 13 квітня 2023 року.

Розширили функціонал ЦНАПів задля спрощення та отримання послуг. Загалом за рік адміністратори відділень провели понад 1,5 тисячі реєстраційних дій.

Скористатися адміністративними послугами можуть не лише мешканці Вінниці, жителі населених пунктів Вінницької МТГ, а й громадяни з інших міст. Як зазначають у департаменті, послуги з реєстрації актів цивільного стану надають адміністратори ЦНАП «Прозорий офіс» у центральному та у всіх територіальних відділеннях, а також на віддалених робочих місцях адміністраторів у Десні, Вінницьких Хуторах, Писарівці, Малих Крушлинцях, Стадниці, Гавришівці.

Перший шлюб у вінницькому ЦНАПі зареєстрували торік 18 квітня у відділенні на вулиці Соборній. А у відділенні ЦНАПу на вулиці Замостянська, 7 для охочих зареєструвати шлюб облаштували сучасну церемоніальну залу. Всього за рік адміністратори ЦНАПу зареєстрували понад 500 шлюбів.

Дізнатись деталі та записатись на прийом можна, звернувшись до кол-центру Прозорого офісу за номерами телефонів: (0432) 65-50-50, (067) 000-266-1, (073) 000-266-1.

Джерело: ВМР



Переглядів: 293
Поширень: 0

Останні новини