У Вінниці для підлітків влаштоватимуть пізнавальні заходи з психологом

Служба у справах дітей ВМР уклала меморандум про співпрацю з Благодійною організацією «Благодійний фонд “Посмішка ЮА”». Днями, 12 квітня, для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування підліткового віку, які проживають у Вінниці та перебувають на обліку у Служби в справах дітей, провели пізнавальний захід.

Захід був організований Службою у справах дітей ВМР та благодійною організацією «Посмішка ЮА»

Відтепер щоп’ятниці о 17:00 діти зустрічатимуться у підлітковому клубі «DiscoverMe». Їхні зустрічі супроводжуватиме куратор-психолог, який буде спілкуватися з ними на різні теми: про бажання, можливості, страхи та стосунки, про минуле, нинішнє, майбутнє та інші теми актуальні для підлітків. Діти переглядатимуть фільми, отримуватимуть досвід та знання про себе через настільні ігри, майстеркласи, братимуть участь у тематичних вечірках, екскурсіях тощо.

Підлітковий клуб – це безпечне середовище для спілкування, де кожен підліток зможе цікаво та корисно провести час, отримати підтримку, поставити питання, що хвилюють, і знайти відповіді.

«Дружнє, живе та насичене спілкування без гаджетів, можливість сміливо висловлювати свої думки та ставити питання, підтримка та розуміння від інших підлітків, формування навичок слухання і поваги до думки співрозмовника, формування соціальної відповідальності, уміння ставити та досягати цілі, веселе і корисне проведення часу – це те, що отримають підлітки, проводячи свій у цьому просторі. Дякуємо партнерам за співпрацю. Разом можемо більше», – зазначила заступниця начальника Служби у справах дітей Олена Курганова.

Джерело: ВМР



Переглядів: 387
Поширень: 0

Останні новини