Дрони, тепловізори та автівку відвезли військовим вінницькі волонтери

Автівку, скиди для «мавіків», дрони та тепловізори доставили військовим вінницькі волонтери разом із депутатом ВМР та координатором Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Тарасом Присяжнюком. Обладнання було придбано на запит бійців 4-ї бригади оперативного призначення НГУ «Рубіж». Вони тримають ділянку на Східному напрямку.

Від Вінницької громади військовим передали два Mavic 3T та два тепловізори. Також разом із волонтером Денисом Романовським бійців забезпечили автівкою, скидами для «мавіків» та десятком FPV-дронів.

«Хлопці та дівчата з цієї бригади тримали позиції біля Гостомельського аеропорту на початку повномасштабного вторгнення. На війні бійців вже 10 років. Вони впевнено дають відсіч ворогу, нищать живу силу та техніку противника. Залишаємося з ними на зв’язку. Будемо оперативно реагувати на їхні запити і допомагати в міру наших можливостей і компетенцій», – розповідає депутат міської ради Тарас Присяжнюк.

Раніше наша громада в координації з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом передавала нацгвардійцям бригади «Рубіж» автівку, яка зараз активно працює на передовій.

А згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», Вінниця є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил Оборони України.

На пріоритет «безпека та оборона» цьогоріч з бюджету передбачили майже 1 млрд грн. Це третина коштів, які не входять до захищених статтей.

Джерело: ВМР



Переглядів: 273
Поширень: 0

Останні новини