Вінничан запрошують взяти участь в опитуванні щодо безбар'єрності

У Вінниці продовжують працювати над Програмою розвитку безбар’єрного простору Вінницької міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

Аби документ був ефективним та став каталізатором позитивних змін у громаді, фахівці департаменту відновлення та розвитку міськради створили тематичне опитування і запрошують жителів нашої громади дати відповіді на питання, які стосуються вдосконалення підходів до інклюзивності.

«Опитувальник містить блоки, які стосуються фізичної, цифрової, інформаційної, суспільної та громадянської, економічної, освітньої безбар’єрності. Запрошуємо небайдужих вінничан приділити свій час цим питанням. Ваші відповіді допоможуть нам з’ясувати, на які аспекти в контексті створення інклюзивного середовища треба звернути більше уваги», – додають у департаменті.

Пройти опитування можна до 29 квітня 2024 року за посиланням.

Програма розвитку безбар’єрного простору Вінницької МТГ на 2024-2027 роки діятиме в межах Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, яку ухвалили за ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів».

Джерело: ВМР



Переглядів: 460
Поширень: 0

Останні новини