Де вакцинувати тваринку від сказу – у Вінниці працюють виїзні ветбригади

У приватному секторі Вінниці триває продовжують вакцинувати домашніх улюбленців від сказу. Ці щеплення убезпечать як тварин, так і людей від ризику наразитися на смертельну хворобу.

Імунізаційна кампанія у місті стартувала на початку квітня й триватиме допоки не охопить території всіх квартальних комітетів. Щеплення здійснюють фахівці Вінницької міської лікарні ветеринарної медицини. Щоб щепити улюбленця, необхідно завітати до намету, який розгорнуть ветеринари у визначений час та місці. Графік роботи виїзної бригади оновлюється що два тижні.

Вакцини від сказу достатньо і вона безкоштовна, зазначають лікарі.

За їхніми словами, щеплення – обов’язковий засіб профілактики захворюваності. Аби захистити тварину , її потрібно імунізувати щорічно, починаючи із тримісячного віку. І робити це навіть тоді, коли улюбленець не залишає будинок, адже хвороба дуже легко передається. Зокрема, джерелом ураження може бути взуття, на яке з вулиці потрапила слина інфікованої тварини.

Цього тижня мобільні бригади працюватимуть на двох локаціях у квартальному комітеті «Тяжилів»:

18 квітня за адресою: вул. Лугова, 1, з 10:00 до 14:00; 20 квітня за адресою: вул. Л. Лук’яненка, 33 (біля магазину «Мрія»), з 10:00 до 13:00 год.

Графік щеплень на наступний тиждень наступний:

23 квітня – з 16:00 до 19:00 квартальний комітет «Поділля», виїзна бригада зі щеплення працюватиме за адресою: вул. Т. Сича, 38 (Ліцей №11);

26 квітня – з 16:00 до 19:00 квартальний комітет «Соняшник», виїзна бригада зі щеплення працюватиме за адресою: вул. Немирівське шосе, 42 (магазин «Продуктовий рай»);

27 квітня – з 10:00 до 13:00 квартальний комітет «Київський», виїзна бригада зі щеплення працюватиме за адресою: вул. Саксаганського, 7;

30 квітня – з 16:00 до 19:00 квартальний комітет «Ясний», виїзна бригада зі щеплення працюватиме за адресою: вул. К. Широцького, 8.

Джерело: ВМР



Переглядів: 313
Поширень: 0

Останні новини