Блогінг для мами в декреті: як красиво зняти розпаковування

РЕКЛАМА

Блогінг стає дедалі популярним в Україні. В цій ніші можуть заробляти не тільки знаменитості, а й звичайні люди. Завдяки своїм відео можна стати популярним блогером та лідером думок, до якого будуть прислухатись. І почати можна із таких простих, але захоплюючих речей, як unboxing. Відео розпакування є популярними та привабливими для багатьох. А якщо у вас є відповідна аудиторія, якій буде цікаво спостерігати за вашими розпаковуваннями, обов’язково користуйтесь цим.

В сучасному світі інтернет дозволяє заробляти різними способами. Можна грати в онлайн казино від 20 гривень, а можна спілкуватись із підписниками та демонструвати їм корисний контент, щоб отримувати гроші. Але створення цікавого та пізнавального відео потребує творчості, підготовки та вміння приваблювати аудиторію. 

Як створити захоплююче відео з розпакуванням

Почніть з вибору товару, який ви будете розпаковувати. Молоді мами постійно купують дитячі іграшки, тож можна регулярно створювати контент з їх розпаковуванням. Ви можете звернути увагу на популярні іграшки, новинки або щось унікальне, що може зацікавити ваших глядачів.

Якщо ви вважаєте, що для відео потрібно складне обладнання — це на завжди так. Щоб красиво зняти, наприклад дитячу іграшку, достатньо:

гарного освітлення; світлого фону.

Навіть на спеціальну блогерську лампу можна на перших порах не витрачатись, достатньо гарного денного освітлення. А як фон можна взяти великий лист паперу, наприклад А0 чи А1. Гарне освітлення та чистий фон роблять відео більш привабливим та професійним.

Етапи фільмування

Перш ніж розпочати фільмування, вивчіть іграшку:

її особливості; функції; можливості та формати гри.

Це допоможе вам розповісти про неї детальніше під час розпакування. При фільмуванні дотримуйтесь інтриги. Можна почати анонсувати покупку в сторіз, а потім відзняти відео повністю в форматі reels. Тут вже поясніть,  чому ви обрали саме цю іграшку і що очікується під час розпакування. Підходьте до процесу розпакування з ентузіазмом та емоційною залученістю:

    Покажіть деталі упаковки та розкрийте іграшку перед глядачами так, щоб вони відчували, ніби вони з вами на відстані витягнутої руки. Поділіться інформацією про те, як іграшка може стимулювати розвиток дитини, в чому полягає її освітня цінність якому віку вона відповідає. Важливо звернути увагу на безпеку іграшки та її якість. 

Поділіться своїми особистими думками та враженнями про іграшку. Ваша думка може бути вирішальним фактором для глядачів при ухваленні рішення про покупку. Навіть якщо у вас поки мало підписників, ваші відео можуть стати вірусними та популярними. Не бійтесь пропонувати колаборації брендам та магазинам, можливо невеличким, поряд із вами або навіть великим брендам, ставте відмітки, де ви купили іграшку — це теж один із методів просування.


Переглядів: 182
Поширень: 0

Останні новини