Польські фермери заблокували ще два пункти пропуску

Польські фермери заблокували ще два пункти пропуску – «Корчова-Краківець» та «Медика-Шегині».

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на слова речника Держприкордонслужби Андрія Демченка.

Блокування кордону відбулося після 9 год. ранку. На напрямку «Краківець» обмежений рух вантівок, які їдуть в бік України, а по напрямку «Шегинь» - як на виїзд з Польщі так і на в’їзд.

За інформацією Укрінформ, протестувальники блокуватимуть «Краківець» до 20 квітня, а «Шегині» - до 19 квітня. У чергах на території Польщі на цих напрямках очікують на можливість проїзду в бік України близько 1500 вантажівок. Для легкових автівок та автобусів ускладнень не передбачається.

Наразі, заблокованими польськими фермерами залишаються напрямки пунктів пропуску «Ягодин» та «Рава-Руська». Вони ускладнюють рух вантажівкам, пропускаючи по кілька транспортних засобів на годину, або взагалі обмежуючи рух. Через ці пункти польські протестувальники останнім часом взагалі не пропускають вантажівки в бік Польщі. Через «Ягодин» вони пропускають в бік України незначну кількість вантажівок.

За словами речника, на ранок сьогодні на цих двох пунктах в чергах на території Польщі загалом перебуває близько 600 вантажівок.



Переглядів: 247
Поширень: 0

Останні новини