Вінницька громада вкотре передала «мавіки» військовим

Вінницька громада разом із міською радою та Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом передали чергову допомогу нашим оборонцям на фронт. Цього разу це три сучасні квадрокоптери «Mavic 3Т». Вони допомагатимуть нашим військовим долати російську навалу. 

 Мавіки для наших оборонців
Прилади були придбані за бюджетні кошти в межах пріоритету ВМР – безпека та оборона, розповів секретар  міськради Павло Яблонський. На цей напрямок цьоріч у бюджеті громади передбачили суму в майже 1 млрд грн.

«Сьогодні одній з військових частин ми передаємо допомогу, це вже наша не перша зустріч. Посилюємо хлопців “мавіками” з тепловізійними камерами нічного бачення - це додаткові очі, які допомагають розвідувати обстановку та контролювати ситуацію. Ми продовжуємо допомагати в наближенні Перемоги нашим Захисникам та Захисницям», – сказав Павло Яблонський.

Військові, які повезуть квадрокоптери на східний напрямок, подякували за обладнання.

 Представники Вінницької громади з військовими
Під час передачі зустрілися з оборонцями депутати міськради та координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов, Петро Бабій, Віктор Мацера та Андрій Піжевський.

«Продовжуємо постійно тримати зв’язок з нашими військовими. Сьогодні відбулась передача квадрокоптерів, необхідних для автономності та ефективності під час виконання бойових завдань. Будемо продовжувати працювати заради перемоги й надалі», – додав Теймур Абушов.

Джерело: ВМР



Переглядів: 324
Поширень: 0

Останні новини