У Вінниці розпочали ремонт системи електропостачання будинку на вул. Нарбута, 3

У Вінниці розпочали капітальний ремонт системи електропостачання житлового будинку на вулиці Георгія Нарбута, 3. Це особливо актуально в умовах можливих відключень електроенергії у зв'язку з атаками ворога на енергооб'єкти країни.

Оновлена система електропостачання зможе витримувати більше навантаження, яке пов'язане зі зростанням кількості електричних побутових приладів в домівках вінничан.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, в межах робіт тут планують модернізувати ввідно-розподільні щити зі встановленням автоматичних вимикачів на відхідних лініях живлення квартир та лініях освітлення місць загального користування. Також в будинку мають замінити всі контактні з'єднання наконечників, які містять сліди температурної деформації або оплавлення, а також провести капітальний ремонт поверхових електрощитів.

Крім того, проєкт передбачає заміну існуючих світильників сходових клітин на світлодіодні з датчиками руху. Також мають виконати роботи із заземлення.

В цьому будинку раніше було створено ОСББ. Тепер міська рада вирішила допомогти з тим видом капремонту, якого будинок потребував найбільше. Роботи проводять коштом міського бюджету.

Як зазначає Віталій Місецький, будинок на вул. Г. Нарбута, 3 – це третій об’єкт, де цьогоріч проводять відповідні роботи. Раніше систему електропостачання оновили в житлових будинках на Келецькій, 130 та проспекті Юності, 20.

Водночас в місті ще заплановані поточні ремонти будинкових систем електропостачання. В межах поточних ремонтів в місті вже оновили систему електропостачання в будинку на вулиці Чайковського, 21 (1 та 2 під'їзди) та на Келецькій, 162 (1, 2 та 3 під'їзди).

Джерело: ВМР



Переглядів: 431
Поширень: 0

Останні новини