Вбивство патрульного на Вінниччині: у машині поліцейських була ще одна людина

З'явились нові деталі моторошного вбивства патрульного Максима Зарецького на Вінниччині. В автівці поліцейських був третій чоловік – цивільний.

Про це повідомила речниця Нацполіції у Вінницькій області Заріна Маєвська. Під час нападу на правоохоронців чоловік не постраждав.

Речниця зазначила, що тієї ночі правоохоронці виїжджали на виклик про домашнє насильство. Спочатку на порушника склали протокол. Він вступив у сутичку з родичами і на вмовляння заспокоїтись не реагував.

Проте цього вистачило лише на двадцять хвилин. До чоловіка довелось приїхати знову і цього разу забрати його у відділок, аби взяти свідчення і скласти новий протокол.

Автівку підозрюваних патрульні зупинили дорогою до відділку. Після цього було смертельно поранено Максима Зарецького, після нападу до лікарні потрапив і його напарник.

Нагадаємо, ввечері 20 квітня поліція повідомила, що знайшла машину, на якій втекли підозрювані. В автівці – сліди крові. Також там виявили боєприпаси. Наразі поліція проводить розшукові заходи, був оголошений план перехоплення.

Що відомо про вбивство патрульного

У ніч проти 20 квітня у Гайсинському районі Вінниччини двоє патрульних зупинили автівку, у якій були двоє чоловіків. На прохання відкрити ящики, які були у машині, нападники відкрили вогонь. 20-річний Максим Зарецький загинув на місці. Хлопець був єдиним сином у сім'ї та навчався у Національній академії внутрішніх справ. Напарник Зарецького – капітан Максим Шарапанський зараз перебуває у лікарні. Його життю загрози немає. Поліція швидко з'ясувала особи підозрюваних. За інформацією ЗМІ, це батько та син, які є військовослужбовцями. Батько, ймовірно, був за кермом, а стріляв саме син. У ЗСУ висловили співчуття рідним загиблого та пообіцяли сприяти розслідуванню. Раніше 28 бригада спростувала, що підозрювані служать у них і попросили не поширювати неправдиву інформацію. Голова МВС Ігор Клименко наголосив, що немає значення, у чому були одягнуті нападники і хто вони, адже цьому злочину виправдань не може бути.

Фото: Нацполіція



Теги: поліція

Переглядів: 555
Поширень: 0

Останні новини