Чоловік, пробираючись до Молдови, зламав ногу: як прикордонники його рятували (відео)

Посеред ночі до гарячої лінії ДПСУ звернулася жінка з повідомленням про те, що її колишній чоловік, намагаючись незаконно пройти до Молдови, травмувався і зараз потребує допомоги.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"59-річний львів’янин зателефонував колишній дружині та розповів, що під час спроби незаконно перетнути українсько-молдовський кордон він зламав ногу, не може рухатися, близько 4 годин знаходиться просто неба, змок та дуже змерз", -  з'ясували у ході розмови прикордонники.

Прикордонники відреагували оперативно. Використовуючи службового собаку та квадрокоптер з тепловізійною камерою, вони знайшли чоловіка поблизу села Новокрасне Роздільнянського району Одеської області. Йому надали домедичну допомогу та доставили до підрозділу, де викликали карету швидкої допомоги.

Виявилося, що чоловік отримував інструкції щодо незаконного перетину кордону через телеграм-канал. За це він заплатив 4 000 доларів США.

Прикордонники притягли чоловіка до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 202 КУпАП, наклали штраф у розмірі 1700 грн, а також склали адмінпротокол за ч.1 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу скеровано до суду.



Переглядів: 289
Поширень: 0

Останні новини