Шквальні вітри та заморозки: яку погоду сьогодні очікувати на Вінниччині

Синоптики знову попереджають про небезпечні метеорологічні явища на Вінниччині. На поверхні грунту очікуються заморзки 0-3° та вітри, зі швидкість 15-20м/с. Це І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні у Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі не передбачається істотних опадів, але вдень можливий невеликий дощ. Вітер буде західний, зі швидкістю від 7 до 12 метрів на секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 1 до 3 градусів тепла, але на поверхні грунту можливі заморозки в межах від 0 до 3 градусів. Вдень очікується потепління до 11-13 градусів тепла.

У Вінницькій області також прогнозується хмарна погода з незначними проясненнями. Вночі опадів не передбачається, проте вдень можливий невеликий дощ. Вітер буде західний, зі швидкістю 7-12 метрів на секунду, але вночі можливі пориви вітру до 15-20 метрів на секунду. Температура повітря вночі буде від 1 до 6 градусів тепла, а на поверхні грунту можливі заморозки від 0 до 3 градусів. Вдень температура підніметься до 10-15 градусів тепла.

Завтра, 23 квітня, на Вінниччині очікується хмарна погода з незначними проясненнями. Вночі можливий невеликий дощ, але вдень опадів не передбачається. Вітер буде змінних напрямків, зі швидкістю 3-8 метрів на секунду. Температура повітря вночі буде від 1 до 6 градусів тепла, а вдень підніметься до 13-18 градусів тепла.



Переглядів: 590
Поширень: 0

Останні новини