Ігор Клименко про запобіжний захід для нападників та стан пораненого поліцейського

Чоловікам, яких підозрюють у нападі на правоохоронців на Вінниччині, сьогодні мають обрати запобіжний захід.

Про це пише видання РБК-Україна.

"Підозру їм вручили. Сьогодні буде обрано запобіжний захід для цих двох злочинців. Мотив встановить слідство. В той же час ми розуміємо, що дійсно вони перевозили гранати. Вони вже сказали де вже знаходяться скинуті у водоймище ці гранати в ящиках", - повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко

Він також повідомив, що наразі на місці працюють криміналісти, слідчі та відповідно водолази.

"Що стосується зброї, з якої був застрелений наш поліцейський, то на сьогоднішній день ми розуміємо де цей пістолет. Знаряддя вбивства вже вилучено. І все буде залучено до матеріалів кримінальних проваджень", - зазначив Клименко.

Також міністр повідомив в якому стані наразі перебуває інший поліцейський, якого було поранено. Його стан він назвав середньо-тяжким, але стабільним.

"Лікарі дають позитивні прогнози", - каже глава МВС.

За словами міністра, вночі, у момент нападу, поліцейські виконували свої функціональні обов'язки по патрулюванню, по реагуванню.

"Якраз поліцейські їхали з виклику на телефон 102. Вони везли в машині затриманого - домашнього насильника. Ми розуміємо, що це була комендантська година, яка також діє також на території Вінницької області. Порушення правил дорожнього руху, які були скоєні підозрюваними, поліцейські це побачили та зупинили цей автомобіль", - розповів Клименко.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо що працівники ДБР пред'явили підозру у дезертирстві військовим, які розстріляли поліцейських у Вінниці.



Переглядів: 288
Поширень: 0

Останні новини