Вінниця допомагає військовим: передали 10 «мавіків» 3Т та 15 тепловізорів

Бригада «Червона калина» отримала чергову допомогу для посилення боєздатності підзрозділу. Про це повідомляє Вінницька обласна Рада. Від Міжрегіонального гуманітарного координаційного штабу військовим 14 штурмової бригади передали 10 «мавіків» 3Т, 15 тепловізорів та засоби гігієни.

Калинівський міський голова Василь Поліщук розповів, що міська громада - на постійному зв’язку з керівництвом військової частини, і завжди намагаються відповідати на запити про потреби. Він подякував керівникам обласної Ради та Вінницької міської ради за системну підтримку.

«Дякую Вячеславу Соколовому та Сергію Моргунову, яким ми направляємо листи, і вони нам жодного разу не відмовили. У них і більше завдань, і більше можливостей», – сказав Василь Поліщук.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зауважив, що сьогоднішня техніка – це лише один з епізодів постійної підтримки військових.

«Наше завдання в цілому – максимально сконсолідувати зусилля і в рамкам роботи Координаційного штабу, і громад, щоб максимально допомагати в першу чергу підрозділам, які базуються на території Вінницької області», – сказав Сергій Моргунов.

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий наголосив, що допомога військовим – безумовний пріоритет №1.

«Розуміємо, що для перемоги маємо працювати всі: хто на передовій безпосередньо виконує бойові завдання, хто в тилу – знаходити максимум можливостей, щоб надавати матеріальну й технічну підтримку. Це наближає перемогу!» – наголосив Вячеслав Соколовий.

Заступник командира військової частини подякував від імені особового складу, який виконує бойові завдання, за отримані «мавіки» й тепловізори та за підтримку їхньої бригади.

«Під час реальних бойових дій мавіки – на два-три дні. Дякуємо, що ви нас підтримуєте, допомагаєте», – сказав він.

Міському голові Сергію Моргунову, керівнику Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимиру Гройсману та голові обласної Ради Вячеславу Соколовому вручили імені нагороду з логотипом «Червоної калини», подяку та прапор бойової бригади. 



Переглядів: 2061
Поширень: 0

Останні новини