Батьки загиблого Захисника з Вінниччини подарували дітям ігровий майданчик

Батьки загиблого Героя Дениса Поліщука подарували ігровий майданчик для діток Глинська. Про це повідомляють місцеві інформаційні джерела.

Двадцять першого квітня Денису Поліщуку мало б виповнитися тридцять років, проте Денису назавжди залишиться двадцять вісім... Батьки загиблого Героя Олег та Алла Поліщуки вирішили вшанувати пам'ять сина та до його дня народження подарувати для дітей Глинська ігровий майданчик.

 Атракціони на майданчику

Усі фінансові витрати на закупівлю майданчика та оплату роботи майстрів, які встановлювали атракціони, взяла на себе родина Поліщуків, а місцеві жителі допомогли упорядкувати територію, на якій встановили майданчик.

«Ігровий майданчик встановили на вулиці, яка має ім’я Дениса Поліщука й символічно відкриття відбулося у переддень дня народження нашого Героя, – розповідає виконуючий обов’язків старости Глинського старостинського округу Олег Боримський. – А право перерізати стрічку надали рідному братові Дениса – Максиму, його дружині та маленькому синові».

 Сім'ї з дітьми відвідали новий ігровий майданчик

Дітки Глинська відразу ж випробували новий ігровий майданчик, який нагадуватиме його жителям про подвиг молодого односельця, що віддав за наше щасливе майбутнє своє життя.



Переглядів: 439
Поширень: 0

Останні новини