На Вінниччині чоловік застрелив людину на автобусній зупинці

Увечері 20 квітня до поліції №1 Гайсинського райуправління надійшло повідомлення від медичного персоналу про чоловіка з вогнепальним пораненням грудної клітини, який помер в кареті швидкої допомоги під час транспортування до лікарні. Подія трапилась в одному з сіл Соболівської територіальної громади.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Поліцейські встановили, що між нетверезими місцевими мешканцями на автобусній зупинці виникла сутичка, під час якої 32-річний чоловік вистрілив у 21-річного та смертельно поранив його. 

Зловмисника затримали працівники поліції на блокпосту, коли він намагався виїхати з району. Він зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

"За цим фактом слідчі проводять розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років ув’язнення. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру. Усі обставини кримінального правопорушення встановлюються. Слідчі дії проводяться з усіма учасниками конфлікту", - йдеться у повідомленні.

У Відділі комунікації поліції Вінницької області також зазначили, що Вінницький міський суд задовольнив клопотання слідчого та прокурора та відправив 32-річного зловмисника під варту на 60 діб без можливості внесення застави.

Досудове розслідування триває.



Переглядів: 524
Поширень: 0

Останні новини