У Вінниці та Немирові затримано осіб з підозрою у збуті наркотиків: подробиці

Оперативники Управління карного розшуку та Вінницького райуправління отримали інформацію про те, що 35-річний вінничанин збуває на території міста психотропні речовини. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Нещодавно, 22 квітня, правоохоронці затримали його під час чергового збуту психотропів. 

А вже 23 квітня, співробітники відділу поліції № 5 Вінницького райуправління задокументували факти збуту на території Вінницької області обмежених в обігу наркотичних засобів.

"35-річний житель міста Немирів збував пігулки з вмістом метадону. Під час особистого обшуку у фігуранта вилучено два блістери пігулок з написом "Метадон", які в подальшому направлено на експертизу. За процесуальним керівництвом Вінницької та Немирівської окружних прокуратур фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)", - йдеться у повідомленні.

Обом чоловікам слідчі повідомили про підозру. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Судом було обрано підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Наразі тривають досудові розслідування.



Переглядів: 408
Поширень: 0

Останні новини