Сильні дощі та грози на Вінниччині: якою буде погода сьогодні

Сьогодні на Вінниччині очікуються небезпечні метеорологічні явища. Синоптики попереджають про сильні дощі та грози. Повідомляється, що це І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології

Сьогодні, 25 квітня, у Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці можливий туман. Вдень прогнозується значний дощ та гроза. Температура повітря вночі становитиме 5-7° тепла, а вдень - 16-18° тепла. Вітер буде південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с.

У Вінницькій області схожі умови. Також очікується хмарна погода з проясненнями, можливий туман вночі та вранці. Вдень також прогнозується значний дощ та гроза. Температурні показники будуть коливатися від 4 до 9° тепла вночі та від 14 до 19° тепла вдень. Вітер буде південно-східним, зі швидкістю 7-12 м/с.

Завтра, 26 квітня, на Вінниччині очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі та протягом дня можливі короткочасні дощі та грози. Температура повітря вночі буде коливатися від 5 до 10° тепла, а вдень - від 11 до 16° тепла. Вітер буде південного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с.



Переглядів: 838
Поширень: 0

Останні новини