Подорож у ігрову казку: маленькі вінничани побували у центрі «Країна мрій»

Сьогодні, 25 квітня, відпочинок з іграми, кульками, стрибками на батутах та подорожами у лабіринтах для малечі влаштували у вінницькому розважальному центрі «Країна мрій». Завдяки Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу можливість побувати на його ігрових локаціях мали 100 дітей у супроводі батьків. Це дітки із сімей Захисників та Захисниць, загиблих воїнів, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних родин, та тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. Похід до розважального центру провели у межах акції «Діти мають право на дитинство».

 Малеча відвідала розважальний центр

У центрі на малят чекали батути, басейни з кульками, гірки з тюбами, аерохокей, бізіборди, «Дитяче містечко професій». Саме завдяки таким заходам діти можуть трішки відволіктись, а у їхніх родинах поліпшується психологічний клімат.

 Діти розважаються у «Країні мрій»

«Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб допомагає і військовим, і переселенцям, і дітлахам. Йдеться і про передачу допомоги на фронт, і про продуктові набори для різних верств населення, а також організацію розваг для дітлахів. Ми й надалі спрямовуватимемо на це свої зусилля, адже нашої підтримки потребують найменші представники громади», – зауважила депутатка ВМР та координаторка Гумштабу Катерина Поджаренко.

Проведення подібних розваг для маленьких жителів громади буде продовжуватися й надалі.

Довідково: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької облради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Джерело: ВМР



Переглядів: 421
Поширень: 0

Останні новини