Сильний вітер та гроза з градом: якою буде погода на Вінниччині сьогодні

Метеорологи знову попереджають про небезпечні метеорологічні явища на Вінниччині. За інформацією синоптиків, сьогодні очікуються пориви вітру 15-20 м/с, гроза та місцями град. Це І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні, 26 квітня, у Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливий помірний дощ, а вдень прогнозують короткочасні опади у вигляді дощу та грози, а також місцями можливий град. Вітер буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря коливатиметься від 7 до 9 градусів вночі та від 12 до 14 градусів вдень.

У Вінницькій області також очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливий помірний дощ, місцями значний, а вдень передбачають короткочасні дощі, грози та місцями град. Вітер буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме від 5 до 10 градусів тепла, а вдень підніметься від 11 до 16 градусів тепла.

У суботу, 27 квітня, на Вінниччині очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер буде західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде від 1 до 6 градусів тепла, а вдень підніметься від 15 до 20 градусів тепла. На поверхні грунту можливі місцями заморозки від 0 до 3 градусів.



Переглядів: 928
Поширень: 0

Останні новини