На Вінниччині чоловік вистрілив в голову продавцеві з Одеси, в якого купував трактор

Взимку 2023 року, внаслідок пострілу в голову загинув на Вінниччині підприємець з Одещини. Він приїхав у Вінницьку область по домовленості з чоловіком, який бажав придбати в нього трактор. Проте, останній вистрілив у голову продавцеві, забрав усю техніку та кошти, які були у потерпілого та старанно приховав усі сліди злочину. 

Про це повідомляє Пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

"Калинівський районний суд визнав обґрунтованими доводи прокурора Вінницької обласної прокуратури та визнав винуватим 36-річного жителя Хмільницького району у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 289, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263 КК України (розбій, умисне вбивство, незаконне заволодіння транспортним засобом, умисне знищення або пошкодження майна, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)", - зазначають у повідомленні. 

Чоловіка засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Трагедія сталася взимку 2023 року. Засуджений узгодив з Одеським підприємцем купівлю мінітрактора «SATURN» моделі «Х-20» та доставки його у Вінницьку область. Під час зустрічі з продавцем, який прибув за вказаною адресою на вантажному автомобілі з двома тракторами на лафеті, засуджений спланував розбійний напад. Він вистрілив у голову чоловікові, від чого той помер на місці. Після чого заволодів трактором та грошима.

Потім він відвіз вантажівку потерпілого з місця злочину, залишивши один трактор у знайомого, а автомобіль підпалив на узбіччі автотраси, щоб приховати злочин. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими слідчого управління ГУНП у Вінницькій області, але наразі вирок ще не набрав законної сили.



Переглядів: 413
Поширень: 0

Останні новини