Мрія всіх лебідок! Андрій Кравченко 29 квітня чекає вінничан на великому концерті

Розкрадач жіночих сердець Андрій Кравченко 29 квітня о 18.00 у театрі ім. Садовського чекає всіх на своєму великому сольному концерті у Вінниці, що пройде у межах всеукраїнського туру «Мадонна».

«Ти моє золото», «Мадонна», «Лебідка, «Доле моя», «Моя єдина», «Тільки ти», «Все буде добре» — харизматичний співак-романтик заспіває всі свої найкращі пісні, презентує багато прем’єр і здивує сюрпризами.

— Будемо співати в унісон! Я чекаю вас, щоб разом обійнятися, пофотографуватися та залишитися в серцях один одного назавжди! Знаю, що після кожного концерту емоції залишаються мінімум до нашої наступної зустрічі. Буду радий бачити кожного з вас! — запрошує вінничан Андрій Кравченко. — Тур «Мадонна» — особлива подія для мене. Він про найкращих і для найкращих жінок — українок! Надчуттєва програма, пісні з якої торкнуться душі кожного!

Емоції від концертів Андрія Кравченка дійсно незабутні!

Живе виконання, особлива атмосфера — це варто почути і побачити!

Андрій Кравченко — співак з великою душею, сучасний український романтик, чий тембр голосу нікого не залишає байдужим.

Пісні Андрія Кравченка — це лірика, що миттєво запам'ятовується, впізнається з перших нот і бере за душу. Кожний хіт співака одразу стає популярним і має шалену ротацію на радіо і телебаченні.

— Я завжди пишу зрозумілі пісні з лаконічною назвою і простим приспівом, переважно про вічне — про любов, — каже Андрій Кравченко. — Війна оголила наші основні запити: любити і жити, не відкладаючи це у довгу шухляду. Про це я пишу та співаю. Це близьке кожному.

Саме зараз Андрій Кравченко стрімко увірвався у ТОП найпопулярніших співаків України, хоча насправді його життя вже понад 15 років пов’язане із музикою.

Андрій Кравченко — заслужений артист естрадного мистецтва України. Він закінчив школу мистецтв, а потім — Київський національний університет культури та мистецтв (має диплом магістра).

Згодом 5 років працював в ансамблі пісні та танцю Державної прикордонної служби України. Також навчався на військовій кафедрі Інституту Тараса Шевченка, де отримав звання молодшого лейтенанта у запасі за спеціальністю військовий психолог.

За певну схожість зовнішності та голосу Андрія Кравченка часто називають «новим Олегом Винником». Але сам співак каже, що не планує займати чиєсь місце, а хоче рухатися своїм шляхом.

— Я думаю, що це більше порівняння через брак Олега тут зараз. Не вистачає тієї музики, яка була раніше. Так склалися обставини. Це не спеціально було зроблено, — каже Андрій Кравченко. — Щодо свого успіху, то скажу, що все прийшло саме по собі. Просто настав той момент. Я всім пояснюю, що це просто заспівала моя душа. Я сам собі не належу. Я більше належу людям. Моя місія — це нести людям радість.

Перед концертом у Вінниці Андрій Кравченко презентував нову надихаючу пісню «Золото».

— Я ще з дитинства пам’ятаю, як чув фразу: «Ти моє золото». І зазвичай ці слова звучали на адресу найдорожчих людей: ріднІ, дітей та коханих. Зараз так важливо не втрачати час і вчасно говорити: «Я тебе люблю», «Ти мені потрібна\потрібен», «Ти найдорожче, що в мене є». Ця моя пісня саме про це — про «людей на вагу золота», що є у кожного з нас, їх треба цінувати!» — говорить про прем’єру співак.

Кліп до пісні Андрій Кравченко відзняв у Києві, між великим графіком концертів туру «Мадонна», який зараз збирає аншлаги у кожному місті.

«Ти моє золото. Ти світ очей. Без тебе холодно. Не сплю ночей…» — цю фразу з прем'єри Андрія Кравченка жваво підхопили у Тік-Тоці. Артист тільки-но встиг викласти відео, де співає нову пісню під гітару, як користувачі ресурсу одразу ж почали знімати власні відео під неї.

«Золото» та багато-багато інших хітів Вінниця заспіває наживо разом з Андрієм Кравченко на великому концерті 29 квітня о 18.00 у театрі ім. Садовського.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».



Переглядів: 420
Поширень: 0

Останні новини