Вінниця прощається із воїном-земляком Шушковим Костянтином

Сьогодні вінничани схиляють голови у скорботі. На фронті загинув Захисник Костянтин Шушков. Чоловік став до лав Збройних Сил України торік. Після оволодіння навичками військової справи у Великобританії виконував бойові завдання у складі 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, де був гранатометником. Останній бій прийняв поблизу села Новомихайлівка Покровського району Донецької області 5 листопада 2023 року. Йому було лише 41… Без батька залишилась донечка, без чоловіка – дружина…

Костянтин Шушков народився у Вінниці 18 грудня 1981 року. Навчався у 19-й школі, а потому закінчив тоді ще Вінницький політехнічний технікум, в якому опанував авторемонтну справу. Перед повномасштабною війною працював на станції техобслуговування.

«Костянтин завжди був у роботі, ніколи не сидів, склавши руки. Він любив усе, що має колеса: автомобілі, байки… Загалом увесь транспорт. Байдуже – з мотором чи без, з крилами чи пропелером. Йому пощастило, адже техніка була для нього і справою життя, і хобі. Останнім часом навіть захопився запуском радіокерованих моделей літачків. Це було для нього можливістю відпочити та перезавантажитись, – розповідає дружина полеглого воїна Алла. – Попри постійну роботу із залізяччям, Костянтин не зачерствів душею. Він першим відгукувався у разі скрути, усім допомагав, усіх підбадьорював. Посміхався навіть тоді, коли самому було несолодко…»

Церемонія прощання із Костянтином Шушковим розпочнеться о 13:00. Вінничан запрошують провести воїна живим коридором вулицею Є. Коновальця до його рідного будинку за адресою: вул. С. Наливайка, 10.

Поховають Захисника о 15:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР



Переглядів: 440
Поширень: 0

Останні новини