На війні загинув ще один хоробрий воїн з Вінниччини

На війні загинув хоробрий воїн з Тульчинської громади, котрий у найважчу хвилину випробувань без вагань став на захист її кордонів та народу.

Про це йдеться на сайті Тульчинської міської територіальної громади.

"Ми втратили ще одного із кращих синів, котрий у найважчу хвилину випробувань, без вагань, став на захист її кордонів та народу. КАЛАЧИК Микола Володимирович призваний 11 лютого 2023 року на військову службу за мобілізацією Тульчинським РТЦК та СП Вінницької області", - зазначають на сайті. 

Наразі відомо, що Микола Володимирович захищав територіальну цілісність та державний суверенітет України на посаді старшого навідника 2-го розрахунку протитанкового взводу 1-го механізованого батальйону. Він загинув 21 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання. Смертельні поранення він отримав в районі н. п. Торське Краматорського району Донецької області.

В повідомленні також висловили співчуття родині, друзям, побратимам та всім хто знав Миколу Володимировича.

"Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе. Світла памʼять Миколі Володимировичу, який загинув за свободу та право вільно жити на своїй землі", - йдеться в повідомленні. 



Переглядів: 598
Поширень: 0

Останні новини