У ще одному будинку Вінниці встановили пандус – цього разу на вул. Учительській, 12

Ще один пандус днями з'явився біля першого під'їзду багатоповерхівки на вулиці Учительська, 12 у районі ПАТ «Олієжиркомбінат». Це вже третій пандус, встановлений біля житлових будинків з початку року.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства ВМР Віталій Місецький, конструкцію, яка полегшує доступ до під'їзду людей з інвалідністю та маломобільних містян встановили на прохання мешканців будинку. Так, у Вінниці продовжують дбати про доступність та безбар’єрність.

«Звернення надійшло від людини на візку, роботи виконали коштом міського бюджету. Попри все маємо дбати про комфортність пересування містом. Люди з інвалідністю чи ті, які мають маленьких дітей, не повинні відчувати додаткових незручностей. Крім того, питання міської мобільності набуває особливої актуальності у зв'язку з тим, що з війни повертається чимало військових з тими чи іншими пораненнями», – каже Віталій Місецький.

Пандус встановили за короткий термін, щоб не створювати мешканцям зайвих незручностей протягом тривалого часу.

Загалом цьогоріч у Вінниці заплановане облаштування ще двох пандусів. З початку року такими конструкціями уже обладнали третій під'їзд житлового будинку на вулиці Замостянській, 36 та другий під’їзд на вулиці Дениса Бабія, 70.

Якщо мешканці будинку бажають, щоб біля їхнього під’їзду з’явився пандус, вони мають звернутися до департаменту житлового господарства. Номер телефону: (0432) 59-51-24.

Джерело: ВМР



Переглядів: 348
Поширень: 0

Останні новини